Srbija u šoku - otvoren tekući račun za pomoć Luni Đogani - žali se na neimaštinu, fanovi odmah reagovali

Srbija u šoku – otvoren tekući račun za pomoć Luni Đogani – žali se na neimaštinu, fanovi odmah reagovali

Luna Đogani je neko ko nam je svima poznat po rijalitiju Zadruga, a u prvoj sezoni je postala poznata kad je stupila u vezu sa oženjenim muškarcem, sa Slobom Radanovićem, koji je bio u braku sa Kijom Kockar, koja je nešto kasnije ušla u Zadrugu i odnijela prvo mjesto.

Luna je od svoje majke dobila stan na poklon, kako je Anabela bila nezadovoljna ljubavnim životom svoje kćerke i njenim postupcima, mnogo toga je krenulo nizbrdo.

Anabela i Luna su se u drugoj sezoni Zadruge zajedno našle u rijalitiju, vidjeli smo da njihov odnos nije baš onakav kakav se predstavljao do sad. Danas saznajemo kako su u distanciranom odnosu relativno.

Nedavno se Luna žalila kako ima loš finansijski status, a njeni fanovi su odmah krenuli sa skupljanjem pomoći, pa je tako krenula i akcija prikupljanja novca za LUNU koja se nalazi u nezavidnom položaju kad je u pitanju njen finansijski status.

Šta vi mislite o svemu ovome, naši ljudi su definitivno neko ko se lako može ujediniti, neki su govorili da je ovo u pitanju “sprdnja” a neki da su ozbiljno shvatili vapaj mlade pjevačice.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *