Jezive vijesti stižu iz Crne Gore: Srbi se zaglavu hvataju, zar i to da se desi - svi od najgoreg strahuju

Jezive vijesti stižu iz Crne Gore: Srbi se zaglavu hvataju, zar i to da se desi – svi od najgoreg strahuju

Još uvijek smo s previdnom Pandemijom 19, koja se čini da se vraća po treći put. Kao što su epidemiolozi najavili, to je trebalo početi u studenom, ali sredinom studenog sve se polako vraća na naše područje. Najbolji primjer je Bosna i Hercegovina koja ima sve veći broj oboljelih od ove bolesti.

Prve mjere već su povučene, tako da će od petka svatko tko bude zatečen na cesti bez zaštitne maske morati platiti kaznu od 300 eura. Ista stvar kopirana je iz Kriznog štaba u Srbiji, uz dodatak mogućnosti otkazivanja svih mogućih proslava i proslava. Pa se sada postavlja pitanje, što će biti sa slavom koja je pred nama? Situacija nije ništa bolja ni u ostatku Europe, Francuska je najviše pogođena s preko 20 000 pacijenata dnevno.

Tom je prilikom francuski predsjednik Emanuel Macron uvjeravao policijski čas koji je započeo u subotu, a trajat će sljedećih mjesec dana. Međutim, Crna Gora je reaktivirana nakon višemjesečne pauze, nakon velikog vala koji su imali početkom rujna, danas svakodnevno imaju 2.385 zaraženih, što je vrlo velik broj za zemlju od 650.000 stanovnika.

Kako je izjavio i sam predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, 200 zaraženih u Crnoj Gori ili Makedoniji je poput 800 u Srbiji, mislio je, naravno, na veličinu države i na sam broj stanovništva.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *