Sonjin muž stariji od nje 32 godine: S njim živi od svoje 17. godine, celo selo ih osuđuje

Sonjin muž stariji od nje 32 godine: S njim živi od svoje 17. godine, celo selo ih osuđuje

Veliki broj mladih žena stupa u brak s muškarcima koji su stariji od njih, a iako mnogi osuđuju takve poteze, kažu da su sretne u braku. Naime, takve su situacije na našem području postojale uvijek, ali u prošlosti su to uglavnom bili dogovoreni brakovi, dok danas djevojke u većini slučajeva dobrovoljno pristaju na udaju za starije muškarce. Mnogi od njih kažu da su muškarci njihove dobi prilično nezreli i neodgovorni, zbog čega više vole starije muškarce.

Tako smo kroz emisiju “Večera za 5 na selu” imali priliku upoznati kandidatkinju Sonju Lončarević koja ima 33 godine, a suprug 65. Njih dvoje su u braku 16 godina i imaju kćer Rebeccu koja ima 14 godina. Tijekom emisije Sonja se dotaknula i svog privatnog života, te razgovarala o tome kako im je u početku bilo jako teško, ponajviše zbog okoline koja nije prihvaćala njihovu vezu, jer je bilo previše razlike u godinama.

Međutim, danas su svi navikli na njih dvoje, pa s tim nemaju problema i vide da njihov brak savršeno funkcionira. Sonja kaže da postoje situacije u kojima se primijeti razlika u godinama, ali da to nije tako strašno, pogotovo jer joj je Josip uvijek bio najveća podrška i snažna osoba koja joj je trebala u životu.

Njihov je brak kao i svaki drugi, ima rasprava i svađa, ali najviše zbog sitnica. Sonja je rekla da je njezin suprug izvrsni kuhar i da ju je zapravo naučio kuhati te da je i danas često zna usrećiti smiješnom šalom, ukusnom večerom i dugim razgovorima.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *