Šabanov vanbračni sin oduzeo sebi život - za njega nije ni znao, a kad čujete ko mu je mati, neće vam biti dobro

Šabanov vanbračni sin oduzeo sebi život – za njega nije ni znao, a kad čujete ko mu je mati, neće vam biti dobro

Jedan od najvećih pjevača sa ovih prostora je svakako Šaban Šaulić, prozvali su kraljem narodne muzike, a on je napustio ovaj svijest prije godinu i po. Stradao je u tragičnoj nesreći koja se desila na autoputu u Njemačkoj kad se vraćao kući u Srbiju poslije jednog nastupa.

Cijeli svijet estrade je ova vijest zavila u crno. Šaban je veliko nasljedstvo ostavio iza sebe za nadolazeće generacije, imao je bezvremenske pjesme sa najljepšim napisanim tekstovima ikad i otpjevanim.

Ipak, brojne spekulacije su postojale kad je njegov privatni život u pitanju, a dosta je isplivalo nakon što je umro.

Šaban je na sebe privukao veliku pažnju radi vanbračnog sina Roberta, koji se na sahrani pojavio uplakan, a na kraju se saznalo da je on bolestan i da živi skromno, iako mu je otac bio prebogat čovjek. Tvrdili su mnogi kako mu Šaban nije radi Goce mogao pomagati, ali su to sve tračevi, jer nikada nisu ni potvrđeni ni demantovani.

Pojavila se sad priča i jednog čovjeka iz Amerike koji je rekao kako je dugo godina bio prijatelj vanbračnog Šabanovog sina, a ni Šaban nije znao. Jedan srpski medij je ispričao kako je Aleksandar rođen u Americi, njegova majka Ana je kratku vezu imala sa Šabanom u kojem je dobila sina, ali nikada nije otkrila javnosti.

Aleksandar je i digao ruku na sebe, bio je zbunjen kad mu je jedna žena rekla da je on Šabanov sin, nekoliko godina nakon što mu je majka umrla. Svi su bili potreseni kad je on digao ruku na sebe jer je bio dobar i miran, ali je to uradio jer je bio bolestan.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *