Ona se pojavila na Borinoj sahrani, svi gledali samo u nju - sa cvijećem u ruci se pojavila, a kad su je vidjeli svi su zanijemili (foto)
Breaking News

Ona se pojavila na Borinoj sahrani, svi gledali samo u nju – sa cvijećem u ruci se pojavila, a kad su je vidjeli svi su zanijemili (foto)

Riječ je o pjevačici i koleginici koju dugo niko nije vidio.

U 80.godini života u nedjelju, 11.oktobra umro je pjevač Bora Drljača nakon što je imao dugu i tešku bolest s kojom se borio. Jučer je sahranjen na Novom bežanijskom groblju, a sve je bilo spremno da se oproste od ovog legendarnog starog vuka. Da mu poštovanje odaju, pojavili su se i porodica, i kolege i prijatelje, odnosno da mu posljednje ZBOGOM upute.

Prilazilo je jučer na stotine ljudi kako bi cvijeće položila, da se kovčegu sa posmrtnim ostacima pjevačca pokloni. U čudu su prisutni gledali kad se pojavila i njegova kolegica, koja se već dugo vremena nije eksponirala u medijima.

Radi se o Stanojki Mitrović, koja je svima nama poznatija kao Ćana, ona je dugo godina bila prijatelj i saradnik Bore Drljače, došla je iz Bosne kako bi se s njim oprostila.

Rekla je kako je bio ljudska gromada, imao je dušu kao flis papir. Niko nikad nije bio tužan u njegovom društvu. Svi su ga neizmjerno voljeli i poštovali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *