Lepa Lukić se nije jučer pojavila na Borinoj sahrani, a sad dolazi vijest iz produkcije: Neviđena tuga, evo šta se desilo
Breaking News

Lepa Lukić se nije jučer pojavila na Borinoj sahrani, a sad dolazi vijest iz produkcije: Neviđena tuga, evo šta se desilo

Jučer, na vječni počinak, ispraćen je BORA DRLJAČA, a cijela estrada je bila prisutna u trenutku kad su spuštali sanduk u grobnicu, a u glas su svi zapjevali nejgovu pjesmu NEMA RAJA:

Sve je zanimala informacija gdje se nalazi Lepa Lukić, zašto se ona nije pojavila na sahrani svog bliskog kolege i prijatelja.

Ona je tu informaciju dobila u rijalitiju PAROVI, gdje se takmiči, a kad je čula za tu vijest, odmah se slomila i briznula u plač. Produkcija joj je rekla kako će je na sahranu odvesti, ali ipak, pjevačica nije željela to.

Happy TV se oglasila tim povodom, rekli su kako je LEPA LUKIĆ mnogo potresena radi njegove smrti, baš su bili i bliski prijatelji, htjela joj je produkcija izaći u susret i odvesti, ali je LEPA odbila radi svog zdrastvenog stanja. Mnogo se uplašila da joj tamo ne pozli i nešto se desi.

Inače, Lepa Lukić i Bora Drljača su bili veliki prijatelji, nekada su znali i zajedno nastupati na nekim mjestima, svadbama, zabavama i mnogo su vezani bili jedno uz drugo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *