Legendarna "loto djevojka" grca u suzama: “Ne mogu da verujem šta mi se dešava, sramota me"

Legendarna “loto djevojka” grca u suzama: “Ne mogu da verujem šta mi se dešava, sramota me”

Suzana Mančić je jedna od najpoznatijih loto djevojaka. Nakon tog angažmana, čekali su je mnogi drugi. Bila je veoma uspješna. Jedno vrijeme je radila i sa  Draganom Katić na Grandu.

Njih dvije su bile omiljene voditeljice, ali su nakon nekog vremena odlučile  da prestanu raditi taj posao i onda je svaka otišla svojim putem. Suzana je jedna od najatraktivnijih žena i često dobija pohvale na račun svog izgleda.

Mnogi je karakterišu kao jednu od najljepših žena.   Suzana je ipak imala jedan teži period. Prvo jer je završila u b0lnici zbog prekomjerne upotrebe tableta za mršavljenje. To vam može biti upozorenje, da s tim ne trebate da pretjerujete.

Onda nas je sve zahvatila pandemija k0rona virusa. Tada je Suzana bila u svome domu, ali je nažal0st morala da otpusti dugogodišnju kućnu pomoćnicu. To joj j eveoma tešk0 palo.  Tako da se morala sama snalaziti.

Priznala je i da joj je mnogo u tom periodu nedostajao muž, biznismen koji živi u Grčkoj. Suzana je u Beogradu, a on u Atini. Nagovarao ju je prije da se preseli kod njega, ali ona nije željela. Imaju sretan brak i kaže da je kompromis taj koji igra veliku logu.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *