Visoka 182 cm, dobila ponudu da bude manekenka: Kćerka Dragane Mirković je neviđena ljepotica, pogledajte kako izgleda (Foto)

Visoka 182 cm, dobila ponudu da bude manekenka: Kćerka Dragane Mirković je neviđena ljepotica, pogledajte kako izgleda (Foto)

Visoka 182 centimetra, zovu  je da bude manekenka. Kćerka Dragane Mirković prava ljepotica. Za razliku od ostale djece poznatih ličnosti, djeca Dragane Mirković  ne vole da se medijski eksponiraju.

Tako da sigurno ne znate kako izgledaju njena kćerka Manuela i sin Marko. Pohvalno je što ne žele pošto-poto da privuku pažnju, slavu na osnovu svojih roditelja.  Kao što to mnogi rade.

Dragana  Mirković je jedne prilike prisustvovala zabavi u Monte Karlu na kojoj je bio dizajner Filip Plejn. On se oduševio Manuelom i pitao je da li bi se bavila manekenstvom. Ona je sramežljivo odgovorila da nije razmišljala o tome.

Za sada Manuela nema želju da se bavi tim, a Dragana ne želi da se miješa u to. Ona je svojoj djeci dala slobodu da se bave čime žele i ne želi ih organičavati u tome.

Manuela ima dobre predispozicije da se bavi modelingom, ali trenutno nema želju za tim i ne želi na taj način da eskponira. Ako se odluči za to,  imat će brojne prilike koje će moći iskoristiti.  Manuela sada ima 17 godina i izrasla je u pravu ljepoticu.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *