Romana priznala sve pljačke, a onda uvukla i Cecu u to: Poludit će kad čuje
Breaking News

Romana priznala sve pljačke, a onda uvukla i Cecu u to: Poludit će kad čuje

Veliki skandal je bila vijest da je Romana zajedno sa svojim partnerom uhapšena u Australiji jer je pljačkala bankomate. Zajedno su otuđili 22 500 dolara. Pored zatvorske kazne, moraju sav taj iznos da vrate.

Ovaj Romanin postupak je sve š0kirao i kako se može pretpostaviti, njena porodica je zbog svega u l0šoj poziciji. Njen postupak donio im je veliku sram0tu. Romana se s druge strane ponaša kao da nije p0griješila.

Na slikama možete vidjeti da je nasmijana i da se ponaša kao da je sve uredu. Piše knjigu i čak je zabranila drugima da je nazivaju kriminalcem, pljačkašicom jer je ona svoju kaznu već odslužila.

Također se zahvalila ljudima koji su je podržali,  bili uz nju u ovim momentima.Spomenula je Svetlanu Cecu Ražnatović i zahvalila joj se.  Ceca je dala podršku Romani i nazvala je prijateljicom.

Neki su prokomentarisali da se Ceca Vjerovatno  positovjećuje sa svim  jer je i sama imala kriminalnu prošlost. Bila je tako umiješana u mnoge slučajeve, a ne treba zaboraviti ni period kada je bila u kućnom pritvoru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *