Nestade žena u roku sekunde: Da nisu snimili, niko ne bi vjerovao da se to desilo (Video)
Breaking News

Nestade žena u roku sekunde: Da nisu snimili, niko ne bi vjerovao da se to desilo (Video)

Nestade žena u roku sekunde. Da nije snimljeno, niko ne bi vjerovao da se to desilo: Dese se tako neke neobične stvari koje ne mogu  ostati nezabilježene Sada svi imamo mobitele u rukama non-stop i realno, uvijek nešto slikamo ili snimamo.

Malo je to i tužno jer  smo postali ovisni o njima.  Dosta toga  radimo samo kako bismo nešto objavili i kako ni to neko drugi još vidio. Pogotovo je tužno što bi mnogi prije uzeli telefon da nešto snime, nego da pomognu nekome.

Kada vidite da je neko pao, povrijedio se, trebate da pomognete. Nikako ne biste trebali da se s tim ismijavate i da umjesto da trčite pomoći, trčite snimiti to.

Snimak ove žene je postao hit na društvenim mrežama. Ona se kretala  u obrnutom smjeru niz stepenice i mislil je da će to uspjeti do kraja. Mislila je da  će doći do kraja bez posljedica.

Gospođa nikako nije mogla ustati i prevrtala se na stepenicama, sve dok se nije pojavio prolaznik koji joj je pomogao da ustane i siđe odatle. Realno,  nije baš pametno da idete suprotno od kretanja pokretnih stepenica:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *