U kojoj kući biste živjeli? Ako je vaš izbor 0vaj broj, crno vam se piše

U kojoj kući biste živjeli? Ako je vaš izbor 0vaj broj, crno vam se piše

U kojoj biste kući živjeli? Evo šta to znači: Pogledajte ove slike i  izaberite koja vam se kuća najviše dopada:

Prva kuća – Vi ste jedna veoma prijatna i vesela osoba. Volite da pomažete drugima i za njih su vrata vaše kuće uvijek otvorena.  Budite oprezni jer neko može da iskoristi tu vašu dobrotu.

Druga kuća – Vi ste introvertni i ne volite da otkrivate puno o sebi. Imate mali krug osoba kojima vjerujete. Nekada ste previše oprezni. Nekada morate da izađete iz rutine i ostavite strah.

Treća kuća – Veliki ste entuzijasti, odazivate se rado svakom novom izazovu. Predani ste i privrženi poslu. Volite da učite, istražujete.  U teškim trenucima pronalazite nešto lijepo.

Četvrta kuća – Društveni ste, zabavni i iskreni. Na drugima je da li će vas prihvatiti ili ne. Ne bojite se iskazati svoje mišljenje čak i onda kada se kosi sa mišljenjem većine.

Peta kuća – Ne dozvoljavate sebi da ponovite iste  greške. Na njima učite. Uporni ste i pravi ste motivator.  Dobro razmislite prije nego donesete neku odluku.

Šesta kuća – Niste naivni, niste neko ko se da prevariti. Odlično procjenjujete ljude i situacije oko sebe.  Ne krivite sebe zbog tuđih grešaka, niti patite za onima koji su vas p0vrijedili.

Sedma kuća – Vi ste veoma vesela, kreativna osoba.Imate drugačiji pogled na svijet. U sitnicama ćete naći ljepotu. Puni ste samopouzdanja.

Osma kuća – Nezavisni ste, vrijedni i  težite uspjehu. Nećete odustati samo zato jer je tešk0, već ćete se truditi da uspijete.  Ostvarite ciljeve.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *