Prosula je sodu bikarbonu po krevetu i sačekala: Pogledajte šta se desilo, nije mogla vjer0vati svojim očima (Video)
Breaking News

Prosula je sodu bikarbonu po krevetu i sačekala: Pogledajte šta se desilo, nije mogla vjer0vati svojim očima (Video)

Po krevetu je prosula sodu bikarbonu i malo sačekala. Evo šta se desilo: Kada je riječ o našem krevetu, tačnije dušeku, nije baš da razmišljamo njegovom čišćenju. Zar ne?

Promijenimo posteljinu, a ne mislimo  tome što mrt.ve ćelije i ostale nečistoće ostaju na dušeku. Ova žena je pokazala način kako da dušek održite čistim. Njen trik je mnoge oduševio i pitaju se kako se toga nisu sjetili… Naime, ona koristi sodu bikarbonu.

Ona pospe sodu bikarbonu po dušeku  i ostavi 30-ak minuta, pa usisa. Otprilike 200 g sode bikarbone pospite na dušek. Ostavite tako da djeluje, pa onda usisajte. Tako ćete se riješiti bakterija i ostalih nečistoća. U videu možete pogledati njeno objašnjenje:

Šta kažete na ovu ideju? Vrlo je jednostavna, a efikasna, zar nije tako?  Tako na društvenim mrežama možete da nađete razne korisne trikove, ideje koje možete da iskoristite.

Često ostanemo impresionirani zbog nekih trikova jer ih se sami ne bismo dosjetili,  a pokazali su se kao vrlo efikasni. Nekada nam treba samo mala pomoć, mala ideja. Sada barem lako možemo da nađemo neke ideje koje možemo da iskoristimo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *