Poznati pjevač zabrinuo sve: Pojavio se sa vjerenicom, mršaviji i od nje, svi se pitaju šta se dešava (Foto)
Breaking News

Poznati pjevač zabrinuo sve: Pojavio se sa vjerenicom, mršaviji i od nje, svi se pitaju šta se dešava (Foto)

Poznati pjevač zabrinuo sve, pojavio se sa vjerenicom: Darko Lazić je zbog promjene izgleda naišao na brojne pozitivne reakcije. Znamo da je prije nesreće imao pr0blema sa kilogramima, ali isto tako i sa alk0holom i drogom.

Poslije nesreće odlučuje da promijeni svoje navike. Tako da je krenuo sa zdravim životom. Krenule su dobre stvari u njegovom životu. Snimio je pjesme koje su postale veliki hitovi.  Može s evidjeti razlika kod prethodnog i njegovog sadašnjeg života, navika.

Što se kilaže tiče, dosta je smršao i to su svi hvalili. Zna se da je išao na operaciju smanjenja želuca i nakon toga je zaista mnogo smršao. Prvo su svi to hvalili, ali sada Darko djeluje još mršaviji.

Stoga se  fanovi brinu jer misle da će pretjerati sa svim tim.. Lazić se nedavno slikao sa svojom vjerenicom, a tada su pratioci počeli da govore da je sada mnogo mršaviji i izrazili zabrinutost za njegovo stanje.

Misle da je pohvalan gubitak  kilograma, ali da treba raditi to sa mjerom. Ne treba ići iz krajnosti u krajnost.  Pogledajte tu sliku koja je izazvala toliku pažnju:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *