Kad je stavila sapun u dvorište, komšije su joj se smijale: Sad joj svi kopiraju ideju, genijalan trik
Breaking News

Kad je stavila sapun u dvorište, komšije su joj se smijale: Sad joj svi kopiraju ideju, genijalan trik

Komšije joj se smijale, a sada kopiraju ideju. Trik koji provjereno radi: Jedna žena je na društvenim mrežama podijelila ideju zbog koje su joj se prvo smijali, a onda su uvidjeli da nije  tako l0ša i da bi ta ideja mogla da posluži.

Ona je rekla da stavlja sapun u dvorište kako bi otjerala štet0čine. Nije kupovala neka posebna sredstva za to, već je iskoristila taj trik. Ovdje vam donosimo još nekih trikova koji će vam poslužiti da te nepoželjne goste držite dalje od svog dvorišta.

Možete da koristite ljuske od jaja. Samo ih usitnite i pospete po dvorištu.  Osim toga što će  otjerati isnekte i miševe, obogatit će vaše tlo kalcijumom jer su ljuske bogate tim mineralom.

Soda bikarbona vam može pomoći da otjerate te nepoželjne goste, a između ostalog da otjerate i zmije. Da, dobro ste pročitali.

U našim člancima ste imali prilike pročitati korisne trikove koji vam mogu olakšati svakodnevnicu. Ne morate uvijek da koristite skupe preparate ili preparate pune hemikalija koje, osim što štete tim insektima, ostalim štet0činama,  štete   i vašem zdravlju. Postoje prirodna rješenja koja mogu pomoći.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *