Sjećate se Šabanove Cuce? Doživjela pravu transformaciju, njene slike svi gledaju čudu (Foto)
Breaking News

Sjećate se Šabanove Cuce? Doživjela pravu transformaciju, njene slike svi gledaju čudu (Foto)

Sjećate li se Cuce? Doživjela je transformaciju, evo kako izgleda: Ivona Negovanović  je poznatija kao Cuca, a dovodila se u vezu sa tragičn0 preminulim Šabanom Šaulićem.  Bilo je raznih naslova u vezi njih, posebno za vrijeme njegovog života. Kružile su priče da su njih dvoje bili u vezi, te su internetom kružile i njihove zajedničke slike.

Takvi naslovi su kružili i nakon njegove sm.rti, a takvo nešto je moglo samo još više unijeti nemira kod pjevačevih članova porodice. Cuca je  bila prepoznatljiva po svojoj dugoj, crnoj kosi, a sada se odlučila na promjenu.  Evo kako se ofarbala:

Ivona je zbog priče sa Šabanom često nailazila na l0še komentare i nije bila  prihvaćena od strane publike. Nažal0st, mnogo je slučajeva gdje djevojke   ulaze u veze sa oženjenim muškarcima iz nekih svojih razloga. Na estradi ćete barem naći mnoge takve slučajeve.

Djevojke koje su ulazile u veze sa oženjenim muškarcima koji su ih također bili mnogo stariji.  Razlozi za to su bili slava, novac. Iako to nikada ne bi ni priznale. Nekima nije bitno ni šta se o njima piše, bitno im je da se piše.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *