Stvari koje će vam muškarac reći ako vas voli više od sebe, a nijedna nije "volim te"
Breaking News

Stvari koje će vam muškarac reći ako vas voli više od sebe, a nijedna nije “volim te”

Osim “Volim te”, postoje i drugi izrazi kojima možete da iskažete ljubav. Ovdje ćemo vam navesti rečenice koje muškarci izgovaraju kada nekoga vole:

“Usrećuješ me” – Dat će vam do znanja da ga činite sretnim, da je uz vas sve bolje i posebnije.

“Ne želim biti s drugim djevojkama” –  Kada vas muškarac voli, onda mu neće biti stalo da flertuje sa drugim djevojkama. Naravno, nisu samo riječi te koje su bitne, bitnija su djela.

“Želim ti pomoći” – Kada vas neko voli, onda će se truditi i da vam pomogne. Usmjeravati će vas na dobro.

“Želio bih da mi se pridružiš” – Kada se nekome dopadate, odna će vas uključivati u svoja dešavanja.  Zvat će vas na razne događaje jer mu je stalo i želi vas pored sebe.

“Udaj se za mene” – Muškarac koji vas voli, će vas željeti oženiti. Ne kažemo da vas treba zaprositi  na početku veze, ali muškarac koji je duže u vezi i ne razmišlja  o braku s tom osobom, onda vjerovatno i ne misli ozbiljno.

“Želim te upoznati sa svojom porodicom” – Ako vas želi upoznati sa porodicom, znači da mu je stalo i da želi ozbiljnu vezu. Ukoliko to konstantno izbjegava, zapitajte se da li mu je stalo.

“Hajde da živimo zajedno” – Muškarac koji vas voli će željeti da živite zajedno, naravno ukoliko ste duže zajedno i imate neke ozbiljnije planove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *