Samo jednu kašiku 0ve smjese ubacila u WC šolju i mirisalo je 7 dana: Trik koji mi je olakšao život (Recept)
Breaking News

Samo jednu kašiku 0ve smjese ubacila u WC šolju i mirisalo je 7 dana: Trik koji mi je olakšao život (Recept)

Ovdje vam donosimo jedann trik koji će vas oduševiti. Učinit će da vaše kupatilo prijatno miriše. Možete da napravite mirisne lopte koristeći ove sastojke: 160 g sode bikarbone, 15 kapi eteričnog ulja lavande, pola kašike sirćeta, limunov sok.

Pomiješajte ove sastojke i ostavite ih da se osuše. Neka se suše jedno 4 sata. Potom to prebacite u galon.  Kada osjetite da kupatilo nije mirišljavo, ubacite jednu kuglu u WC šolju. Možete to raditi dva puta sedmično.

Vaše kupatilo će imati prijatan miris i to bez upotrebe štetnih hemikalija.  Nekada treba koristiti i prirodne sastojke.  Sastojke koji vam neće naštetiti, a dovest će do željenih rezultata.  Postoje tako prirodna rješenja koja mogu biti  vrlo efikasna.

Eterično ulje lavande će dati prijatan miris vašem domu, a pored toga će otjerati insekte i miševe. Tako da i tu imate prednost. Ne morate koristiti hemijska sredtsva koja će osim tim stvornejiam, naštetiti i vama.

Eterično ulje lavande će pored toga djelovati kao osvježivač zraka, s tim da neće  imati negtivne posljedice kao što je to slučaj sa običnim osvježivačima zraka koji su puni hemikalija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *