Ceca objavila sliku svog unuka Željka: Narod zgrožen, pogledajte kako izgleda (Foto)
Breaking News

Ceca objavila sliku svog unuka Željka: Narod zgrožen, pogledajte kako izgleda (Foto)

Ceca otvorila vrat spavaće sobe malog Željka. Evo šta je narod š0kiralo: Pjevačica je podijelila sa svojim pratiocima na Instagram profilu kako izgleda soba njenog unuka Željka.  Pokazala je krevetac i kako izgledaju stvari koje su specijalno tu zbog njega.

Željko spava na posteljini na kojoj je izvezeno slovo:”Ž”, a također na kapici ima isto slovo:”Ž”.  Na leđima ima anđeoska krila. Vidi se da je sve to posebno napravljeno za njega. Bilo je onih kojima se to dopalo, dok je bilo onih koji su prokomentarisali kako je to pretjerivanje. Pogledajte njenu objavu:

Mišljenja su  uvijek tako podijeljena.  Dešava se tako da pjevači, poznate ličnosti nešto podijele sa fanovima. Nekada očekuju pozitivnu reakciju, ali ne bude baš uvijek tako.  Nekada  ta objava izazove drugačiju reakciju. Kada je riječ o svadbi Cecinog sina, dosta osoba je prokomentarisalo da je sve bilo kič.

Bilo je onih kojima se dopalo kako su osmislili, dok je bilo dosta onih koji su se na društvenim mrežama tome smijali. Posebno se prokomentarisalo kako je bez imalo ukusa bilo priređivati tačke baleta u prostoriji, a onda par trenutaka poslije igrati kolo i svirati narodnjake.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *