Muž je ostavio pismo ženi, napisao kako je stara i neprivlačna: Njen odgovor ga je ušutkao za sva vremena
Breaking News

Muž je ostavio pismo ženi, napisao kako je stara i neprivlačna: Njen odgovor ga je ušutkao za sva vremena

Muž je ostavio pismo ženi i napisao joj kako je stara i neprivlačna. Njen odgovor ga posramio: Jedan muškarac je sa ženom bio već 30 godina u braku. Napisao joj je jedno pismo:

“Draga, prije tačno 30 godina smo se u selili u nali stan. Bilo smo podstanari. vozi sam neku krntiju, spavali smo na starom kauču. Gledali smo crno-bijeli televizor. Ali sam zato svaku nož lijegao sa 23-godišnjom ljepoticom.

Sada imamo ogromnu kuću, dobra auta, ogroman bračni krevet, LCD televizor, ali svaku noć idem u krevet sa 53-godišnjom ženom.. Mislim da ti više ne odgovaraš mojim standardima i promjenama koje su se dogodile u mom životu.”Odgovor njegove žene ga je posramio. Bio je fenomenalan, da nije imao šta reći na to. Napisala mu je:

“Dobro dragi, tebe niko ne drži. Ti i idi i nađi sebi 23-godišnju ljepoticu koja bi s tobom živjela u malom stanu, vozila se u staroj krntiji, spavala na starom kauču i gledala crno-bijeli televizor. ”

Zar nije njen odgovor bio na mjestu? Mislimo da će ovim baš p0sramio.  On govori da njegoa+va žena nije po njegovim standardima jer je ostarila, kao da on to još uvijek ima 20- ak godina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *