Prolaznici su ih uslikali u sramotnim izdanjima, njihove fotke nisu trebale završiti na internetu (Foto)
Breaking News

Prolaznici su ih uslikali u sramotnim izdanjima, njihove fotke nisu trebale završiti na internetu (Foto)

Prolaznici su ih uslikali u sram0tnim izdanjima. Ove fotke nisu trebale završiti na internetu: Kada su se ove osobe odlučivale na ova izdanja, sigurno nisu mislile da takve kombinacije odaju drugačiji efekat od onog kojeg su očekivali.

Možda su njima takve odjevne kombinacije bile dobre, ali zapravo su bile prvi promađaj. Kako to obično biva, neko slika i jedva čeka iste da objavi na društvenim mrežama gdje brzo postanu viralne.

Kada gledamo takve slike, zapitamo se o čemu su te osobe razmišljae i kako su mogle da se u takvim izdanjima pojave u javnosti. Ovdje vam donosimo neke od tih  slika, odnosno zabilježenih izdanja koja su postala hit na društvenim mrežama. Pogledajte o čemu je riječ:

I, šta imate reći na ovo?  Neshvatljivo je u kakvim su se to izdanjima pojedinci pojavljivali. Kao što ste imali prilike vidjeti, neki su čak napolje izlazili u potkošlju i boksericama što je bizarn0. Neshvatljivo je i to kako su ih tako “obučene” puštali u objekte. Svakako da trebaju da postoje pravila i da ne  možete tako u donjem vešu doći u neki objekat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *