Turist se zaštitio od sunca na bizaran način, pogledajte kako su ga uslikali (Foto)
Breaking News

Turist se zaštitio od sunca na bizaran način, pogledajte kako su ga uslikali (Foto)

Turist se zaštitio od sunca na bizaran način, pogledajte šta je neko slikao: Slika ovog turista je postala hit na društvenim mrežama. Naime, on je odlučio da se zaštii od sunca na nešto drugačiji način. Pogledajte zašto je privukao pažnju prolaznika:

Želio je da se zaštiti od sunca, iako nismo sigurni da mu je to bilo od pomoći. Tako se desi da vidimo razne neobične prizore i zapitamo se kako se pojedinci uopšte dosjete takvih ideja. Slika je nasmijala mnoge.

Kao što smo već znali reći, sada je to tako. Svi nose telefone i lako slikaju takve prizore, a onda jedva čekaju da objave iste na društvene mreže gdje će izazvati brojne komentare i reakcije. Složit ćete se da smo na društvenim mrežama mogli da vidimo razna izdanja u koima su pojedinci izlazili u kupovinu, obilaske.

Bilo je tako čudnih izdanja da bismo se lako mogli zapitati da li je riječ o šali. Kada bismo se uvjerili da nije riječ o šali, tek tada bismo bili u čudu. Da li vam se to već dešavalo? Možda su nam neke od tih fotki bile i simpatične, ali često se dešavalo da nas zbune ili š0kiraju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *