Kristina Mandarina otišla u Tursku: Tamo je glavna tema, pogledajte i zašto (Foto)
Breaking News

Kristina Mandarina otišla u Tursku: Tamo je glavna tema, pogledajte i zašto (Foto)

Kristina Mandarina otišla u Tursku. Kada su je vidjeli na moru, svi se š0kirali: Za Kristinu Penavu su prošle godine svi čuli.  Ubrzo je prozvana Kristina Mandarina i svi su čuli za nju, kao za atraktivnu prodavačicu mandarina u  Hrvatskoj. Sjećate li se tih članaka?  Ubrzo su se društvenim mrežama očele širiti vijesti o njoj i štandu na kojem radi.

Štand je veoma posjećen, a Kristina je zbog medijske pažnje ubrzo postala veoma popularna. Tako da je još više ljudi počelo da posjećuje štand na kojem radi, koji je ionako već  bio dobro posjećen. Iako je stekla popularnost, ona je nastavila tamo da radi, a sada je na odmoru.

Odlučila je da ode  Tursku na more, a onda se pohvalila kako je jedan turski portal napisao članak o njoj naslova ‘Djevojka koja prodaje mandarine u Hrvatskoj’.  Navedeno je da je ona  veoma popularna i uz članak je bio priložen i video.

Kristina je objavljivala slike sa odmora, a kako može da se zaključi, izgleda drugačije. Također,  kako se može primjetiti, slike koje objavljuje su prov0kativnog karaktera, a u nastavku pogledajte kako sada Kristina Mandarina izgleda:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *