Studentici se pokvario automobil, a njena poruka je najveći hit: Kad vidite zadnji dio smijat ćete se kao nikad (Foto)
Breaking News

Studentici se pokvario automobil, a njena poruka je najveći hit: Kad vidite zadnji dio smijat ćete se kao nikad (Foto)

Studentici se pokvarilo auto, njena poruka postala  najveći hit ikad: Kada nepropisno parkirate auto i ostavite ga tu neko vrijeme, onda se nećete iznenaditi,a ko vidite kaznu.  Ono što je još neprijatnije jeste da vozilo uopšte ne zateknete na mjestu gdje ste ga ostavili jer ga je odnio “pauk”.

Jednoj studentici se auto pokvarilo na nezgodnom mjestu  i onda je ostavila poruku Službi za  premještanje i blokiranje nepropisno parkiranih vizila u nadi da će joj se smilovati.  Nadala se da je neće dovesti u dodatni trošak. Baš se potrudila. Evo kakvu im je poruku ostavila:

“Dragi barba pauk, auto je u kvaru, čeka mehaničara. Molim vas, nemojte ga odnijeti. Hvala puno.” U potpisu je stavila da je studentica i da je sirota.  Ono što je posebno privuklo pažnju jeste to što je na dnu poruke nacrtala srce i u tom srcu napisala “pauk”.  Ova objava je bila

mnogima simpatična.  Mislimo da nakon ove simpatične poruke  ne bi baš imali srca da joj naprave još dodatni trošak. Opet, ne znamo ni kakav je dan bio onome ko je naišao na tu poruku. Šta vi mislite?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *