Objavljen snimak iz bolničke postelje: Suze same teku, pogledajte kako izgelda (Video)

Objavljen snimak iz bolničke postelje: Suze same teku, pogledajte kako izgelda (Video)

Šako Polumenta je objavio na svom profilu video na koji niko nije mogao ostati ravnodušan. Pjevač prolazi kroz zaista težak period.  Snimio je video kraj b0lesničke postelje oca koji je tešk0 bolestan.  Šako pjeva ocu omiljenu pjesmu, a otac ga miluje po glavi kao malog dječaka i povremeno mu ljubi ruke.

Video je zaista emotivan i nikoga  ne može ostaviti ravnodušnim. Prošle godine je izgubio majku Hajriju kojoj je također posvetio objavu na Instagram profilu. U objavi se zahvalio svima na podršci i lijepim komentarima koje su mu ostavljali. To mu znači u ovim trenucima.  On je veoma vezan za svoje roditelje.

Veoma tešk0 mu je pao gubitak majke, a sada mu je i otac ozbiljno b0lestan. Nakon majčine sm.rti se Šak0 brinuo za njega.  Pjevač je bio posebno vezan za roditelje jer je imao sama njih dvoje, nakon što mu je brat  Sabahudin zvani Sapko, preminu0 2006. godine.

Za uzrok sm.rti su se vezivale razne špekulacije – da je otr0van ili da se predozirao. Ovdje možete da pogledate video koji je pjevač objavio na svom profilu.  Veoma je emotivan i nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Pogledajte video OVDJE!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *