Tanja Savić mora u zatvor: Pamet pogubila, evo šta je sada napravila, estrada u š0ku
Breaking News

Tanja Savić mora u zatvor: Pamet pogubila, evo šta je sada napravila, estrada u š0ku

Tanja Savić je poznata srpska pjevačica. Ostvarila je zavidnu karijeru, a onda je na nagovor muža  otišla sa njim i sinovima u Australiju. Potom se ponovo vraća u Srbiju i odlučuje da se posveti karijeri. Snimila je nekoliko hitova koji su joj vratili slavu.

Već duže vrijeme se priča o tome da je njen muž nasilnik i da ima pr0blema  zbog konzumiranja dr0ga.  Svađe su postajale javne. Što se posljednjih dešavanja tiče, ona je prijavila muža za nasilje.  Ipak, on bi platio kaznu i nastavljao po starom.  Ono što je posebno pogodilo Tanju je bilo to što je on odveo njihove sinove bez njenog

znanja u Australiju. Prema izjavama Tanjinih bliskih osoba, navodno će doći do razv0da. Pored svih pr0blema, saznaje se za još nešto. Naime, Tanja navodno nema vozačku dozvolu, ali bez obzira na to godinama vozi auto po Beogradu.

Navodno je uplatila za vozački još kada je imala 23 godine, ali nikada nije polagala.  Njene komšije kažu da iako nema vozačku, dobro vozi i poštuje propise, ali ipak može sebi napraviti pr0blem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *