Srpska pejvačica pobijedila virus, drastično smršala: Upravo objavila sliku, pogledajte kako izgleda

Srpska pejvačica pobijedila virus, drastično smršala: Upravo objavila sliku, pogledajte kako izgleda

Drastično smršala: Veći dio srpske estrade je bio pozitivan na k0rona virus. Neki su imali lakše, a neki teže oblike. Nažal0st, neki su podlegli kao što je slučaj sa poznatim menadžerom Borom Lalovićem.  Bio je pozitivan na korona virus, uz  zarazu su se javile teže komplikacije i na kraju se nažal0st nije izvukao.

Pored starijih osoba i hroničnih b0lesnika, imate i mlađe osobe koje teže podnesu i koje dobiju komplikacije. Tako d ne dozvolite sebi da umanjujete nečiji život ili da  se ponašate neodgovorno.  Pjevačice Milica Todorović i Slavica Ćukteraš su također bile pozitivne na k0rona virus. Slavica je imala lakši oblik, dok je Milica više od 14 dana imala visoku temperaturu.

Zbog toga su njeni bližnji bili veoma zabrinuti. Još više ju je pogodilo to što je u tom periodu njen dragi prijatelj  Bor preminu0, a također je bio pozitivan na k0rona virus. Mnogo je poznatih ličnosti koje su bile pozitivne.

Zvezda Granda, Marijana Jukić je također preležala korona virus.  Rekla je kako je drastičn0 smršala, tj. izgubila je  čak 8 kilograma zbog b0lesti. Navela je da trebamo biti strpljivi, da je u tome spas. Te da je za vrijeme izolacije održavala duh i tijelo.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *